Om OSS

Välkommen till Vision Haircare – det fräscha valet för ett hälsosamt hår. Företaget grundades i Varberg på Sveriges västkust av oss, två killar som saknade ett sortiment av svenska kvalitetsprodukter.

Vi tror på den enkla idén att less is more och att utan problem kombinera de bästa hårprodukterna med plånboksvänliga priser. Att med modern svensk miljömedveten produktion och stilren design erbjuda professionella stylingprodukter av högsta klass för alla hårtyper.

Vision Haircare produceras med omtanke i Varberg och helt utan mellanhänder. Vi erbjuder produkter som ska kunna användas dagligen för en snygg och sund känsla. Vi arbetar målmedvetet för att driva vår verksamhet på ett långsiktigt och ansvarsfullt sätt.

Låt oss inspirera dig. Följ med oss ut på havet, längs stranden, upp i bergen, in i stadskärnor och fram på landsbygden i alla väder. Och gör det med ett fräscht hår!
Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda produkter för den svenska marknaden, som ger full kontroll på ditt hår var du än är.

Det ska kännas lätt att göra sig fin!

Jonas & Reijo