Mallorca i september

kurser 2019 

Vision Haircare säljer inte bara professionella hårvårdsprodukter utan satsar även på helheten till våra frisörer. Från inspirationskurser här hemma i Sverige med våra egna tekniker till utlandskurser med italienska tekniker från Nashi Landoll Milano.

Vi startar med weekendkurs i Varberg den 2-3 Februari med Tina Nordström som föreläsare. Ingela, Camilla och Angelica inspirerar våra frisörer om trender och frisyrer.

Utlandskurser under året: Milano med team Nashi samt en kurs på Mallorca i september med Vision Haircares egna tekniker.

Utöver detta så kommer Vision Haircare att ha lokala kurser för frisörerna runt om i Sverige.

Teknikerna som Jobbar för oss är:

Annette käll som är delägare i Salong Agaton Kristinehamn. Hon åker runt mycket i världen för att hitta de senaste trenderna. Annette har jobbat för Vision Haircare med kurser och utbildning sedan starten 2004.

Angelica Rozijan jobbar på Papiljotten i Örkelljunga. Angelica ser inte bara frisöryrket som ett jobb utan lägger även mycket tid på att resa runt för att insupa ideér och inspiration.

Hon har jobbat på Vision Haircare med kurser och utbildning sedan 2015.

Camilla Rosén driver tre salonger: Headlites Skövde & Lidköping samt Hårsmedjan i Lidköping. Camilla är även ute och föreläser om träning, frisöryrket och företagsamhet. Hon är mycket ute på mässor och visningar runt om i världen för att hämta inspiration.

Camilla har jobbat hos Vision Haircare sedan starten 2004.

Ingela Seigerroth kom till oss i början av februari 2018. Hon kommer närmast från ett stort globalt företag. Hon har jobbat mycket med kurser och utbildning de senaste sju åren. Ingela har även jobbat som frisörlärare samt jobbat på en stor internationell kursakedemi i London.

Ingela har rest med branschorganisationen Frisörföretagarna och utbildat inom buisnessutveckling runt om i Sverige och Dubai. Idag jobbar hon med kurser/utbildning samt även som säljare för Vision Haircare. Hon har även hand om supporten för Vision Haircares kemi.